Sådan ændres dit liv med en havearbejde karriereSelvom du elsker din have, har du måske ikke tænkt på en havearbejde karriere.

Du tror måske, at havearbejde er et erhverv, hovedsagelig for unge mænd, der kan klatre træer med motorsave. Eller måske tror du det er ‘for sent’ eller at en havearbejde karriere ikke er for folk ‘som dig’.

Men haven designer og tv præsentation Arit Anderson ændret fra en karriere i Fashion Retail til haven design i en alder af 44 år.

Jeg talte til hende, da hun var ‘ambassadør’ for den årlige Garden Day arrangeret af Candide Gardening App. ‘Garden Day betyder at tænke på, hvad havearbejde betyder for dig, “siger hun. Er det en fornøjelig hobby? Eller kan du gøre det til dit liv?

Kunne elske din have bliver en karriere?
Hvad ville Arit sige til nogen, der ikke er lykkelige i deres nuværende job, men hvem elsker deres have?

‘Først forstår din økonomi, “siger hun. “Det tager tid at træne og derefter at bygge en kundekreds. Start deltid og lad det vokse. ‘

Da hun først købte et hus med en lille have, troede hun, at hun havde det lejlighedsvis og lade andre mennesker rådgive. Men hun var snart hooked, og da hun blev overflødig fra sit job i mode, gjorde hun nogle korte kurser for at se, om havearbejde ville være for hende.

Arit gjorde da et treårigt en-dag-a-week havn design kursus på CAPEL Manor College. Du kan gøre på fuld tid, deltid og aften kurser. Mens hun var der, vandt hun (med Sarah Jarman og Anna Murphy) en frisk talentkonkurrence på RHS Chelsea Flower Show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *