Oplev fascinerende åbne haver på tre historiske stederBesøgende åbne haver er en måde at se mere af en by end den normale ‘turist’ ser normalt.

I stedet for bare at gå ned ad gaderne, træder du gennem portene og går bag væggene. Mange haver tilhører enkeltpersoner. Eller de tilhører organisationer, men den offentlige adgang kan være ret begrænset, undtagen på ‘åbne haver’ dage.
Faversham, Whitstable og Canterbury er tre af Kents mest historiske steder. Faktisk ville det være rimeligt at sige, at de alle tilhører nogen liste over de mest historiske steder i Det Forenede Kongerige. Alle tre har gruppens åbne havers arrangementer.

Hvis din ven eller partner ikke er særlig ivrig efter haver, så kan du måske friste dem med historiske bygninger, interessante vandreture og gode steder at spise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *